Härjedalens Fjällmuseum

Aktuella utställningar

Till vänster i menyn finns de aktuella utställningar som just nu visas på Fjällmuseet, eller som kommer att visas.

Parallellt med dessa visas alltid vår vackra och populära utställning om samer, fjällbönder och gruvarbetare.

Övriga aktiviteter finns i kalendariet!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

MUSEET

T o m den 30 april:
Mån - sön kl:10.00-17.00

CAFÉ GÄSTIS

STÄNGT TILLSVIDARE

INFORMATION

Fjällmuseet följer utvecklingen kring Corona-viruset och de direktiv som myndigheterna går ut med. För närvarande har vi lågsäsong med få besökare.

Vi önskar att du som besökare inte uppvisar luftvägssymtom samt att du undviker kontant betalning.

Vi tar emot skolklasser och bokningar enligt avtal. Skulle läget förändras kontaktar vi inbokade grupper.

Eventuella ändringar i öppettider eller program annonseras på hemsidan och på Facebook.

Turistinformationen nås endast per telefon och hemsida. För mer information se funasfjallen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster